
Salată Nisa
o salată mică
un ardei roşu
o roşie de mărime mijlocie
un castravete mic
o ceapă roşie sau una obişnuită
200 de grame de fasole verde congelată
1-2 cutii de ton
măsline negre
2 ouă fierte
opţional - cartofi în coajă, fileuri de sardele
Se spală salata, se usucă şi se toacă. Se spală legumele şi se taie cubuleţe.
Se ţine fasolea verde 5 minute în apă sărată la fiert, după care se scoate şi se ţine sub jet de apa.
Se adaugă legumele şi salata cu dressing-ul şi se lasă pentru 5 minute.
Se amestecă uşor cu tonul scurs de zeamă, măslinele şi se decorează cu bucăţi de ou. Dacă nu te
omori după gustul iute al cepei, o poţi ţine în apă fiartă împreună cu fasolea (după ce o tai felii).
Opţional se pot adaugă cartofi fierţi în coajă sau curăţaţi şi fileuri de sardele.
un ardei roşu
o roşie de mărime mijlocie
un castravete mic
o ceapă roşie sau una obişnuită
200 de grame de fasole verde congelată
1-2 cutii de ton
măsline negre
2 ouă fierte
opţional - cartofi în coajă, fileuri de sardele
Se spală salata, se usucă şi se toacă. Se spală legumele şi se taie cubuleţe.
Se ţine fasolea verde 5 minute în apă sărată la fiert, după care se scoate şi se ţine sub jet de apa.
Se adaugă legumele şi salata cu dressing-ul şi se lasă pentru 5 minute.
Se amestecă uşor cu tonul scurs de zeamă, măslinele şi se decorează cu bucăţi de ou. Dacă nu te
omori după gustul iute al cepei, o poţi ţine în apă fiartă împreună cu fasolea (după ce o tai felii).
Opţional se pot adaugă cartofi fierţi în coajă sau curăţaţi şi fileuri de sardele.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu