marți, 1 iunie 2010

Berbec

Mancaruri:
Berbecii, mai mult ca oricare alti oameni, trebuie sa se hraneasca rational; chiar daca suna anost, Berbecii ar fi bine sa manance terci de ovaz, peste si legume, mai ales varza, ridichi si sfecla, in locul carnurilor grase si cartofilor prajiti. Verdeturile precum patrunjelul, mararul si arpagicul sunt de asemenea foarte indicate pentru Berbeci. O dieta se poate dovedi utila si e mai bine sa nu manance noaptea.
Bauturi:
Berbecii se lasa usor dusi de val si pot face excese in privinta bauturii cu usurinta. Alcoolul ii poate determina sa faca gesturi necugetate. Sunt predispusi la dureri de cap frecvente; prin urmare, ar trebui sa evite sa bea vin rosu combinat cu branzeturi. Este preferabil sa bea 1-2 pahare de sampanie. Berbecii trebuie sa isi protejeze in mod special capul.
Daca ai invitati Berbec:
Daca aveti Berbeci ca invitati la masa, e preferabil sa gatiti carnuri condimentate. A nu se uita legumele! In ce priveste desertul, dulciurile si fructele exotice le vor face mare placere.
Cele mai indicate alimente:
Carne: berbec sau oaie, miel, capra;
Fructe: grapefruit, pepene rosu;
Legume: morcov, ceapa alba, ceapa rosie, ridiche;
Plante aromatice: piper, usturoi, cimbru, sofran, menta, rozmarin, coriandru.




Bautura zodiei:
    Bellini 
75ml suc de piersici
75ml sampanie
Lanson
Se raceste paharul;se toarna ingredientele direct in pahar,iar la final se toarna sampania  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu