vineri, 23 aprilie 2010

Salată de ardei cu caşcaval afumat



Salată de ardei cu caşcaval afumat


250 grame de cascaval afumat
1-2 linguriţe boia de ardei
2 ardei bine copţi
praz
3 roşii
100 grame tulpini fragede de ridichi sau de soia
1 lingură de verdeţuri tocate (rozmarin, mărar, busuioc)
pâine integrală
Se taie caşcavalul cubuleţe cu diametrul de aproximativ 2 cm., se presară boiaua de ardei.
Se spală ardeii, se curăţă de seminţe şi se taie în fâşii subţiri. Se spală prazul şi se taie rondele.
Se spală roşiile şi se taie în cubuleţe. Se iau tulpinile fragede, se spală şi se scutură.
Se pun caşcavalul şi legumele într-o salatieră.
Se prepară dressing-ul dupa gust.
Se toarnă peste salată, se amestecă şi se presară verdeturile. Se serveşte cu paine integrala.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu